AWL logo2      Consultants and Surveyors since 1995

Aquila agent

Aquila logo 

Vliegscholen, clubs en privé vliegers kunnen hun exploitatie kosten sterk reduceren door gebruik te maken van moderne efficiënte en mooie Aquila vliegtuigen die met een zeer laag brandstofgebruik, en lage onderhoudskosten het vliegen weer aantrekkelijk kunnen maken.

Air Waterland is importeur en reseller van deze met Duitse kwaliteit zeer goed gebouwde composiet, full glass VLA vliegtuigen.  

Air Waterland, general aviation specialist in hart en nieren, is zich hiervan terdege bewust en zorgt ervoor dat de kosten voor General Aviation gebruikers beperkt blijven door het leveren van een aantal specifiek op deze markt gerichte diensten zoals; aan-, en verkoopbemiddeling, Pilot Owner Maintenance, camo en consultancy. Onze klanten bevinden zich in heel Europa.

Kaart Europa AWL2

Magnus Sales partner

 

magnus logo 

 

Ervaar het plezier van vliegen, waarbij een combinatie van innovatieve technologie, veiligheid, comfort en betrouwbaarheid tot een perfecte lijn van vliegtuigen heeft geleid. Deze vliegtuigen kunnen worden aangedreven door de betrouwbare ROTAX motoren of door toekomstgerichte Siemens electromotoren.

Air Waterland is sales partner van deze lijn composiete Ultra light vliegtuigen.  

Fly Greener and Cheaper

In de ruim 25 jaar dat Air waterland bestaat is er veel veranderd in de technologie maar nog relatief weing in de luchtvaart. Piloten worden nog steeds in oude Piper en Cessna vliegtuigen met AVGAS motoren opgeleid. Daar zal de komende tijd verandering in komen, zowel door het maatschappelijke aandacht voor millieu als door economische overwegingen. Gelukkig zijn er tegenwoordig zeer goede en economisch en millieu technisch verantwoorde alternatieve lesvliegtuigen zoals de Aquila en de Fusion beschikbaar. Hierin kunnen piloten van de toekomst worden opgeleid in een fractie van de gebruikelijke kosten. Daarnaast wordt er momenteel hard gewerkt aan de ontwikkeling van elektrische vliegtuigen. Ook Air Waterland participeert in dergelijke projecten.


Wij reken graag voor wat een vliegschool kan besparen op de exploitatie door over te stappen op moderne onderhoudsarme en efficiente vliegtuigen. Neem gerust contact met ons op per email of telefoon: Info@airwaterland.nl of 0320-416826 voor meer informatie.

Air Waterland

Maraboeweg 12

8218 NV Lelystad

 

Tel: 0320 416826

Email: info@airwaterland.nl

 

Postbus 1002

8200 BA Lelystad

 

KvK nr: 39060441

BTW nr: NL8039.98.922.B01

op alle diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing