marinus

Marinus Bergsma MBA CM, is licensed aircraft engineer (Part-66) aan de Antony Fokkerschool.

Sinds vele jaren is hij mede eigenaar van Air Waterland, waar hij verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding , sales en vliegtechnische zaken.

Marinus heeft zeer uitgebreide praktijk ervaring op het gebied van onderhoud en Sales in het zowel het General Aviation segment als Business Jet & Commuters.

Hij is gecertificeerd JAA Quality Manager en Licensed Surveyor for Lloyds London.

IMG 1896 c

Ir. H. (Rik) Douwes is afgestudeerd ingenieur aan de TU-Delft.

Sinds vele jaren is hij mede eigenaar van Air Waterland, waar zijn aandachtsgebieden consultancy, wet en regelgeving, strategie en general management zijn.

Rik heeft als consultant en Managing Director veel ervaring op het gebied van het inrichten en het optimaliseren van bedrijfsprocessen, zowel binnen financiƫle als operationele organisaties.

sander

Sander Rook, werkt sinds 2014 bij Air Waterland eerst als stagair en is nu licensed aircraft engineer (part-66).

He begon zijn career en opleiding bij de luchtmacht maar heeft besloten om bij Air Waterland de onderhouds business unit aan te sturen.

richard

Richard Brouwer, is operations manager bij Air Waterland. He is ex-militair bij de landmacht en is ook prive pilot sinds 1977. Het grootste deel van zijn vliegervaring heft hij opgedaan als Para-piloot bij verschillende para-clubs. Op dit moment vliegt hij partime bij "Nationaal Parachutisten Centrum Teuge".

Hij is bij Air Waterland verantwoordelijk voor de back-office en alle boord en technische documentatie van de vliegtuigen bij Air Waterland.